Wat een week voor Erve Kampboer!!!                                                                                                                                    juni 2023

 

Weet u het nog? Dat ongelofelijke bedrag van 100.468 euro, dat opgehaald werd tijdens de Kermis van Geesteren? Ook Erve Kampboer heeft een doel aangeboden en hiervoor is afgelopen maandag een bijdrage uitbetaald.  

 

Destijds werden verenigingen gevraagd een doel aan te bieden waarvoor zij graag geld in willen zamelen. Het bestuur heeft besloten een bijdrage te vragen voor de renovatie van de trap. Door menigeen weleens vervloekt dan wel dat een deel is overgeslagen door welk toedoen dan ook.  
Dus voor onze gebruikers willen we graag zorgen dat Erve Kampboer voor iedereen op een goede manier te bereiken is.  

 

Nadat dit net geland is, hebben we de overkapping geopend.  

U heeft het wellicht de bouwwerkzaamheden wel gezien. De o zo bekende schoffelploeg die wekelijks elke donderdagmiddag werkzaamheden op en rond Erve Kampboer uitvoert. Heeft dit jaar wel een heel mooi doel gesteld.  

Zij droegen aan om een overkapping neer te zetten in het verlengde van de opslagschuur die er al stond.  

Nou dames en heren. Dat is gelukt.  

Wat een geweldig bouwwerk hebben deze vakmannen neergezet! 

Vanaf april is er week in week uit gewerkt om het terrein op en rond ons mooie dorpshuis nog mooier te maken. Normaliter enkel op de donderdag echter voor deze kapschuur werden uitzonderingen gemaakt en stond men met momenten zelfs in de stromende regen te werken.  

 

Donderdag 20 juli was het dan zover.  
Jaarlijks sluit de schoffelploeg af met een bouwvakborrel. Er wordt dan een ronde gefietst waarna afgesloten wordt met een welverdiende BBQ, aangeboden door het bestuur van Erve Kampboer. Zoals elk jaar wordt hiervoor het bestuur ook uitgenodigd en een terugblik gegeven op de nodige projecten dat afgelopen jaar.  

Zoals de verstoppingen die mee zijn gemaakt mede door het noodweer dat met momenten voorbij kwam. De nodige activiteiten worden geëvalueerd en nu dus de heuze opening van de overkapping.  
Arbeid die aangeboden wordt door de heren van de schoffelploeg. Tegen deze groep mannen kunnen we niet anders zeggen dan BEDANKT en trots dat zij dit voor ons hebben willen doen.  

 

Bennie Olimulder kreeg de eer om namens de schoffelploeg de overkapping te openen. Hij heeft zich zeer verdienstelijk opgeteld om dit mede mogelijk te maken. Uiteraard heeft hij daarbij ondersteuning gehad van de overige schoffelploeg leden en Johan Hegeman.  
 

Ook hebben de dames een uitnodiging gekregen voor de BBQ en opening en werden zij verwelkomt en bedankt door Jan Leus. Dat zij het mede mogelijk hebben gemaakt dat de mannen elke donderdag middag de vrijheid krijgen om hier aan het slag te gaan en deze middag op pad konden met elkaar.  

 

We hopen dat jullie nog jarenlang zelf ook mogen genieten van deze overkapping om tijdens de warme donderdagen toch wat beschut te zitten.  

 

Heren nogmaals, namens het gehele bestuur. Donders BEDANKT!!!