Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (regel 1065 van /home/kampboer/domains/ervekampboer.nl/public_html/includes/theme.inc).

 

Overnachten

In onze kampeerboerderij kunnen wij ongeveer 30 personen herbergen. Tevens kan er in overleg gebruik worden gemaakt van een gezamenlijke ruimte.

Prijzen

In overleg kunnen wij u een passende prijs bieden. Voor informatie kunt u een email sturen naar secretariaat@ervekampboer.nl of bellen naar tel.nr. 0546-631359.

  • Erve Kampboer biedt eveneens een compleet verzorgd ontbijt, lunch en avondmaaltijd aan. Afhankelijk van het aantal mensen kan in onderling overleg een prijs worden vastgesteld. Op de foto's hierboven een kleine impressie.
  • Indien er specifieke wensen zijn kunnen die in onderling overleg besproken worden.

Over ons

Erve Kampboer is als dorpshuis niet meer weg te denken uit Geesteren. Dat is te zien aan het aantal vaste gebruikers. Als eerste waren daar de Schildersclub, de kaartclub, het Jongerenkoor (Carpe Diem) en de Peuterspeelzaal. Zij zijn gekomen en nooit meer weggegaan. Later kwamen daar de Dagopvang de Eeshof, Werelddansen, popkoor Ambiente, de Bridgeclub, Jeugdsoos, KPJ, K.B.O, Inloopochtend ouderen, beleggingsclub en de carnavalsvereniging De Papsleef’n bij.