Palmpasenoptocht 2015

Palmpasenoptocht en activiteiten voor kinderen bij Ere Kampboer op Palmzondag 29 maart

 

Geesteren – De 30ste editie van de Palmpasenoptocht zal dit jaar op 29 maart om 14:00 uur starten.

Voorafgaand aan de tocht zal er om 13:30 een Palmpasen themaviering voor de kinderen in de St. Pancratiuskerk plaatsvinden.

Alles zal bij Erve Kampboer in Paassfeer zijn en bij het dorpshuis zal de KPJ Geesteren een aantal activiteiten organiseren voor de kinderen. De kinderen krijgen ter voorbereiding op de basisschool kleurplaten uitgedeeld, die op Palmzondag in Erve Kampboer worden opgehangen. Hier worden na de optocht tevens de prijswinnaars van de kleurwedstrijd bekend gemaakt.

Onder begeleiding van de muziekvereniging Sint Caecilia zal de optocht om 14:00 uur starten bij de St. Pacratiuskerk, en via de Vriezenveenseweg, Dorpsstraat, Denekamperweg, Geermanstraat, Mensinkkamp, Langeveenseweg, Kampboerlaan, L. ten Catelaan  naar Erve Kampboer gelopen worden. Voor alle kinderen staat hier een bekertje ranja klaar en de paashaas is zelf aanwezig om het extra gezellig te maken. Alle kinderen die dat willen kunnen zich gratis laten schminken.

De activiteiten die de KPJ organiseert bestaan onder meer uit blik gooien, touwtje trekken, grabbel ton en reuze sjoel.


 

Delen

Over ons

Erve Kampboer is als dorpshuis niet meer weg te denken uit Geesteren. Dat is te zien aan het aantal vaste gebruikers. Als eerste waren daar de Schildersclub, de kaartclub, het Jongerenkoor (Carpe Diem) en de Peuterspeelzaal. Zij zijn gekomen en nooit meer weggegaan. Later kwamen daar de Dagopvang de Eeshof, Werelddansen, popkoor Ambiente, de Bridgeclub, Jeugdsoos, KPJ, K.B.O, Inloopochtend ouderen, beleggingsclub en de carnavalsvereniging De Papsleef’n bij.