Bierproeverij 12 mei 2017

Vrijdag 12 mei Bierproeverij bij Erve Kampboer
Dorpshuis Erve Kampboer organiseert op vrijdag 12 mei een bierproeverij in samenwerking met Pakhuis Twente.

Pakhuis Twente
Maak op een gezellige en ongedwongen manier kennis met bekende en onbekende bieren tijdens de bierproeverij bij Erve Kampboer. Pakhuis Twente bezorgt met hun bierkennis en liefde voor het bier, iedereen een gezellige en leerzame avond. Tevens worden er diverse bijpassende hapjes gepresenteerd.

Feest DJ Bossel
Aansluitend zal het feest doorgang vinden onder het genot van de nostalgische klanken van Feest DJ Bossel. Feest DJ Bossel heeft ruimschoots zijn sporen verdiend in het Feest DJ circuit van Twente en zal ook op deze avond garant staan voor topentertainment!

Kosten en opgave
Tickets voor de bierproeverij (bieren inclusief hapjes) koopt u al voor € 20,- per persoon. Wacht niet te lang, VOL=VOL! Tickets zijn verkrijgbaar door een e-mail te sturen aan secretariaat@ervekampboer.nl

 

Delen

Over ons

Erve Kampboer is als dorpshuis niet meer weg te denken uit Geesteren. Dat is te zien aan het aantal vaste gebruikers. Als eerste waren daar de Schildersclub, de kaartclub, het Jongerenkoor (Carpe Diem) en de Peuterspeelzaal. Zij zijn gekomen en nooit meer weggegaan. Later kwamen daar de Dagopvang de Eeshof, Werelddansen, popkoor Ambiente, de Bridgeclub, Jeugdsoos, KPJ, K.B.O, Inloopochtend ouderen, beleggingsclub en de carnavalsvereniging De Papsleef’n bij.